Anderen over ons

Koken op dit niveau is hard werken. Hoe heerlijk is het dan als keuken en bediening af en toe in het openbaar een complimentje krijgen. Wij genieten daarvan. Net zo goed als we direct actie ondernemen als we iets lezen dat kennelijk minder goed ervaren wordt. Kijkt u zelf vooral op Iens, in de Lekker, de Gault Millau of waar dan ook. Of nog beter; kom gewoon langs en vel uw eigen oordeel.  


MICHELIN Gids

Laat ons duidelijk zijn: de gerechten zijn hier actueel, verfijnd en worden op smaak gebracht door de persoonlijke accenten van chef Thijs Vis. Dit warm, modern restaurant laat geen ruimte voor misverstanden. De inspecteurs van de MICHELIN Gids

Lekker
We worden zeer gastvrij ontvangen en bij een mooie cava Maria Casanovas Brut de Bru ontavnegn we drie bijzonder lekkere amuses: praliné van gorgonzola met witlof en gel van peer, paling in ’t groen met jus van Peterselie en geitenkaas met structuren van rode biet. Er gangt een gezellige en informele sfeer en de bediening is vakkundig en ongedwongen… Vooraf starten we met Yellowfin tonijn, een mootje ervan heerlijk geruid in bouillon en sashimi met gefrituurde garnaal, radijs, komkommer en kimchimayonaise. een top voorgerecht. Hofdgerecht is een drieluik van kalf, gebraden lende, gestoofde wang en geplukte rib, geserveerd met een jus van rode wijn. Meesterlijk en de Spaanse Gustavede el Mudo Monastrell 2013 heeft voldoende diepgang, is mooi zwoel en sappig maar zeker niet te zwaar. Maar dan! Het dessert van kokos, witte chocolade, spicy mango, rijst, marmelade van tropisch fruit en rode peper met roomijs van palmsuiker krijgt staand applaus. Voor zulke toetjes maken we graag een omweg. Deze zaak staat stevig in deze gids.

Een gast
Gisteren een fantastische avond gehad in het Misverstant in Vught omdat mijn man jarig was geweest. Wij kregen wij een heerlijk menu , maar het begon met borrelhapjes bij het aperitief . Die hapjes waren lekker en een gezellige start. Toen kwamen de amuses: lolly met geitenkaas, potje met eetbare aarde (schrik niet dit was hemels met zalm en advocado!) en een heerlijk soepje. Daarna een voortreffelijk voorgerecht, malse eend en als klapper een zalig dessert ( grand dessert is een betere benaming) ! Als afsluiter goede thee Damman met weer verrukkelijke bonbons etc. Misverstant is top, de mensen zijn hartelijk en de sfeer is ongedwongen en gezellig! Een 10 op alle onderdelen!

restaurant ‘t Misverstant  Kampdijklaan 805263 CK Vught  073 6103355