073 6103355 info@misverstant.nl

Bij ’t Misverstant koken we met de allermooiste ingrediënten die het seizoen te bieden heeft, alles wat de keuken verlaat is huisgemaakt en voldoet aan de strenge eisen van Thijs en Marcel.

Omdat verse producten cruciaal zijn voor onze keuken, hebben wij geen grote á la carte kaart maar een 8 gangen menu waaruit je (het liefst per tafel) zelf een keuze uit kunt maken.
Ook vind je op onze menukaart enkele huis specials die volgens onze vaste gasten niet mogen ontbreken. Uiteraard kun je je wensen betreffende diëten en allergieën van te voren aangeven, wij houden daar graag rekening mee.

Borrelbites


Pani pura | avocado | chiliroom

Kerrie hoorntje | remmeker kaascrème | sherryazijngel

Asperge pannacotta | kwartelei | peterseliegelei

Menu 

In soja en citrus gepekelde tonijn | Oosterschelde kreeft | miso asperge | chutney lichee en gember

Tartaar rund | mascarpone | ganzenlever | gerookte paling | rode biet | limevinaigrette

 Kwartel ballontine | gekonfijt kwartel boutje | ragoutje van tuinboon, asperge en bundelzwam | krokant van kwartelhuid | schuimige kwartelsaus

 Parel couscous “Marokaanse stijl” | langoustine | bospeen  | romige Noilly Prat saus

 Geprakte krieltjes | Cromvoirtse asperges | krokante kabeljauwhaas | Hollandaise | zilte groente

 Hollands lam | kokkels | eigen jus met daslookolie | fijne ratatouille | tappenade olijf en zeewier

 Mousse rubychocolade gevuld met aardbeisoepje |  cremeux van citroen | gemarineerde aardbeien | sorbet van boer’n yoghurt en vlierbloesem

 

Assortiment kazen van het Kaasatelier | notenbrioche | confituur € 3,00 suppl.ement

3 gangen €  47,00

4 gangen €  55,00

5 gangen €  70,00

6 gangen €  80,00

7 gangen €  90,00

8 gangen € 100,00

Neem je geen dessert maar in plaats daarvan een andere gang dan rekenen wij daar €5,00 supplement voor.