Bij ’t Misverstant koken we met de allermooiste ingrediënten die het seizoen te bieden heeft, alles wat de keuken verlaat is huisgemaakt en voldoet aan de strenge eisen van Thijs en Marcel.
Omdat verse producten cruciaal zijn voor onze keuken, hebben wij geen á la carte kaart maar een 8 gangen menu waaruit je (het liefst per tafel) zelf een keuze uit kunt maken.
Ook vind je op onze menukaart enkele huis specials die volgens onze vaste gasten niet mogen ontbreken. Uiteraard kun je je wensen betreffende diëten en allergieën van te voren aangeven, wij houden daar graag rekening mee.
Borrelbites
Oude kaaskrokantje | Remeker kaas | sherry-azijn gel
Praliné | eekhoorntjesbrood | bladerdeeg
Italiaanse umami | Parmesan | pommodori | Aceto Balsamico en Tartufo
Menu
Salade van kingkrab | avocado | limoen | schuimige krabjus | beignet van kingkrab in sesamkaramel | granite van snijboon
Dun gesneden Noorse coquille | gelakt met leche de tigre en citrusolie | frisse mini- groentjes | sorbet van gember & grapefruit
Grietbot met krokante aardappelschubben | mango-banaancurry |kroepoek | duindoornbes | mango-gel | Masala jus
Geroosterde langoustines | Marokkaanse parelcous cous | structuren van wortel & pompoen, Vadouvan olie | Noilly Pratsaus
Iberico rib eye | boemboe ketjap | groente kokosstoof | gebrande Argentijnse garnaal | vinaigrette van wilde lime | chili | maccadamia
Zacht gegaarde kalfsfilet | krokante zwezerik | parade van paarse groentes | kalfjus | vinaigrette van biet & hazelnoot
Parels van ganzenlever | bittere chocolade | gekarameliseerde wentelteefjes | gepoft buikspek | tonkaboonijs | gevogelteglace | baconolie
Tarte tatin ’t Misverstant | aspic van Rembrandt appel | romig Calvadosijs | witte chocolade appel | warme toffee | luchtig amandelbiscuit | gepocheer- de appel | crème Suisse
Assortiment kazen van het Kaasatelier | notenbrioche | confituur € 3,00 supplement
3 gangen € 47,00
4 gangen € 55,00
5 gangen € 70,00
6 gangen € 80,00
7 gangen € 90,00
8 gangen € 100,00
Neem je geen dessert maar in plaats daarvan een andere gang dan rekenen wij daar €5,00 supplement voor..
We bieden een wijnarrangement aan van € 8 per glas, maar beschikken uiteraard ook over een mooie wijnkaart.
Misverstant kerst 2019
Borrelbites & amuses
Dun gesneden Noorse coquille | gelakt met leche de tigre en citrusolie | frisse minigroentjes | sorbet van grapefruit & gember
Zacht gegaarde zeetongfilet | kreeft | zilte groentes | groene asperge | yuzu | schuimige kreeftenjus
Geroosterde langoustines | gelakt Livar buikspek | structuren van pompoen & wortel | jus van kerrie & Noilly Prat
Malse Rendang in milde gelei van chilipeper | kokos-groente stoof | crumble van pinda & gebakken uitjes | saus van laos & kafir lime
Medaillon van licht gerookte hertenhaas | krachtige rode wijnjus met Bosche koek | winters garnituur
Ravioli met Vacherin Mont d’or | knolderij-zalf | geraspte truffel | vinaigrette van sherry & hazelnoot
Dessert amuse “nitrogen”
Lichte creatie van passiefruit | koffie | karamel
€99,00
lunch en diner op eerste kerstdag | diner op tweede kerstdag