Bij ’t Misverstant koken we met de allermooiste ingrediënten die het seizoen te bieden heeft, alles wat de keuken verlaat is huisgemaakt en voldoet aan de strenge eisen van Thijs en Marcel.

Omdat verse producten cruciaal zijn voor onze keuken, hebben wij geen á la carte kaart maar een 6 gangen menu waaruit je (het liefst per tafel) zelf een keuze uit kunt maken.
Ook vind je op onze menukaart enkele huis specials die volgens onze vaste gasten niet mogen ontbreken. Uiteraard kun je je wensen betreffende diëten en allergieën van te voren aangeven, wij houden daar graag rekening mee.

Menu

Amuses

 

Donut van Tom Kha Kai met yoghurt-koriandervinaigrette, kafir mayonaise en geschroeide silken tofu

 

Gerookte zalm, kwartelei, aspergeflan, schuimige aspergesoep, toastje met kruidenmayonaise en kruidenslaatje

 

Mousse van geroosterde tomaat en burrata met een antiboise en een licht gerookte gaspacho

 

Voorgerecht

Ceviche nikey van Kingfish op spiegel van miso crème, lobbige gelei van ponzu met krokant van algen, slaboeketje

 

Tussengerecht 1

Palingmousse met kern van ganzenlever, zoetzure biet, blokjes gerookte paling, parels van zure room en gepoft buikspek

 

Tussengerecht 2

Tortelloni van spinazie en Remeker kaas, groene lente groentes, panipuri met tuinboontjes en warm schuim van Remeker kaas, beurre blanc van Noilly Prat

 

Tussengerecht 3

Romige stoof van Zeeuwse schaal, – en schelpdiertjes en asperge met krokant gebakken zeebaars, mousseline van peterseliewortel, kreeftensaus en peterselie-olie

 

Hoofdgerecht

Bio Kemperlandhoen met geroosterde langoustine, fondant aardappel, bereidingen van bospeen, eigen jus en morille-saus.

 

Dessert

Tahiti-vanille mousse met aardbei interieur, krokante koek met aardbei structuren en romig aardbeienijs.

 

Friandises

 

Tacowafeltje met limoncellocurd, geïnfuseerd aardbeitje, citroenschuimpje en gekonfijte citroen.

 

Tartelette met koffieganache en pate fruit van passiefruit en banaancremeux

 

Snickers: pindakletskopje met truffel van pinda en karamel

 

4 gangen €60,00

5 gangen €75,00

6 gangen €90,00

 

Kaasassortiment van het Kaasatelier met passend garnituur in plaats van dessert €5,00 supplement


We bieden een wijnarrangement aan van € 8 per glas, maar beschikken uiteraard ook over een mooie wijnkaart.