Bij ’t Misverstant koken we met de allermooiste ingrediënten die het seizoen te bieden heeft, alles wat de keuken verlaat is huisgemaakt en voldoet aan de strenge eisen van Thijs en Marcel.
Omdat verse producten cruciaal zijn voor onze keuken, hebben wij geen á la carte kaart maar een 6 gangen menu waaruit je (het liefst per tafel) zelf een keuze uit kunt maken.
Ook vind je op onze menukaart enkele huis specials die volgens onze vaste gasten niet mogen ontbreken. Uiteraard kun je je wensen betreffende diëten en allergieën van te voren aangeven, wij houden daar graag rekening mee.
Menu
Pennywafel van oude kaas
Humus, doperwt falafel, crème van limoen
Soepje van geroosterde bloemkool en madraskerrie met maccadamia en kruidige linzen dahl
Zomerse parade van tomaat met gemarineerde kreeft, Parmesan explosie
en frisse dressing van Oost Indische kers en tomaat
Vitello Tonato Misverstant 2.0 zacht gegaard en licht gerookte kalfs entrecote gevuld met een handgesneden tartaar van bluefin tonijn, crème van tonijn en kappertjes, frisse kropsla en sorbet van lavas
Kruidige rendang met geroosterde langoustine, diverse Indische garnituurtjes en saus van kokos en sereh
Paling in het groen: unaki gelakte paling, salade van dubbelgedopte erwtjes, crème van algen en paling, wakame en saus van sambai en dashi
Krokant gebakken wilde zeebaars met bereidingen van artisjok en venkel, jonge aardappel gevuld met zure room en Osciettra kaviaar, romige saus van Noilly Prat
Of
Picata van Biologische Kemperlandhoen, het boutje gekonfijt en geglaceerd, pommes paolo, structuren van suikermais, krachtige kippenjus en Albuferasaus
Salsa van tropisch fruit en chilipeper met bereidingen van Hukambi chocolade en kokos, romig Bounty ijs
4 gangen €80,00
5 gangen €100,00
6 gangen €120,00
Kaas assortiment van het Kaasatelier €17,50
Kaas in plaats van dessert €7,50