Bij ’t Misverstant koken we met de allermooiste ingrediënten die het seizoen te bieden heeft, alles wat de keuken verlaat is huisgemaakt en voldoet aan de strenge eisen van Thijs en Marcel.

Omdat verse producten cruciaal zijn voor onze keuken, hebben wij geen á la carte kaart maar een 6 gangen menu waaruit je (het liefst per tafel) zelf een keuze uit kunt maken.
Ook vind je op onze menukaart enkele huis specials die volgens onze vaste gasten niet mogen ontbreken. Uiteraard kun je je wensen betreffende diëten en allergieën van te voren aangeven, wij houden daar graag rekening mee.

Menu

Amuses:

Frisse “detox” shot met bleekselderij, venkel en buffelyoghurt

Bonda masala, krokant en kruidig Indisch snackje van aardappel

 

Parel van oester met zuurkoolcrème en lavasvinaigrette

Menu:

Ceviche nikkei , Zeeuwse Kingfish gemarineerd op Japans-Peruaanse wijze met avocado, frisse groentjes en een crispy gebakken langoustine met wasabi en furikake

Met Lapsang Souchong thee gerookte eendenborst, eendenlevermousse, bereidingen van kers en bietjes en een krokant balletje met gekonfijte eend en sinaasappel

Koriaans gestoofde Baambrugse big met Bretonse coquille, kimchi-Hollandaise en frisse vinaigrette van limoen en gember

Aan tafel bereide pasta tartufo met paddenstoelenragout

Geglaceerde kalfswang met een parade van winterse groente en eigen jus verrijkt met wintertruffel

Of

Gegrilde medaillons van zeetongfilet met wintertruffel, stoofje van witte kool en romige truffel saus  (€10,00 suppl.)

Compote van gekarameliseerde ananas en vanille, roomijs van banaan en bruine rum, cremeux van passiefruit, gel van lychee en roze peper  

4 gangen €80,00

5 gangen €100,00

6 gangen €120,00

Kaas assortiment van het Kaasatelier €17,50

Kaas in plaats van dessert €7,50