Bij ’t Misverstant koken we met de allermooiste ingrediënten die het seizoen te bieden heeft, alles wat de keuken verlaat is huisgemaakt en voldoet aan de strenge eisen van Thijs en Marcel.

Omdat verse producten cruciaal zijn voor onze keuken, hebben wij geen á la carte kaart maar een 6 gangen menu waaruit je (het liefst per tafel) zelf een keuze uit kunt maken.
Ook vind je op onze menukaart enkele huis specials die volgens onze vaste gasten niet mogen ontbreken. Uiteraard kun je je wensen betreffende diëten en allergieën van te voren aangeven, wij houden daar graag rekening mee.

Menu

Amuses:

Boekweit tartelette met pompoen, Vadouvan en shiimei

Bloemkool pannacotta met zure bom en brioche

Oude kaaskroketje met Chevenne-ui, zwarte truffel en Madeiragel

Menu:

Noordzeekrab salade met biet krokant, ossenhaas tartaar en jus van biet en Hollandse soja

Geroosterde langoustine met Rendang, kokos crème en langoustine bisque

Gegrilde tarbot met aubergine kaviaar, tandoori, kruidensalsa en pickle van citroen

Truffel-ricotta tortellini met winterpostelein, pastinaak crème en truffelsaus

Chateaubriand van Black Angus ossenhaas met Bearnaise, rode wijnsaus en winters garnituur

Parade van exotisch fruit en kokos

4 gangen €80,00

5 gangen €100,00

6 gangen €120,00

Kaas assortiment van het Kaasatelier €17,50

Kaas in plaats van dessert €7,50