Bij ’t Misverstant koken we met de allermooiste ingrediënten die het seizoen te bieden heeft, alles wat de keuken verlaat is huisgemaakt en voldoet aan de strenge eisen van Thijs en Marcel.

Omdat verse producten cruciaal zijn voor onze keuken, hebben wij geen á la carte kaart maar een 6 gangen menu waaruit je (het liefst per tafel) zelf een keuze uit kunt maken.
Ook vind je op onze menukaart enkele huis specials die volgens onze vaste gasten niet mogen ontbreken. Uiteraard kun je je wensen betreffende diëten en allergieën van te voren aangeven, wij houden daar graag rekening mee.

Menu

Pennywafel van oude kaas

Humus, doperwt falafel, crème van limoen

Soepje van geroosterde bloemkool en madraskerrie met maccadamia en kruidige linzen dahl

Zomerse parade van tomaat met gemarineerde kreeft, Parmesan explosie

en frisse dressing van Oost Indische kers en tomaat

Vitello Tonato Misverstant 2.0 zacht gegaard en licht gerookte kalfs entrecote gevuld met een handgesneden tartaar van bluefin tonijn, crème van tonijn en kappertjes, frisse kropsla en sorbet van lavas

Kruidige rendang met geroosterde langoustine, diverse Indische garnituurtjes en saus van kokos en sereh

Paling in het groen: unaki gelakte paling, salade van dubbelgedopte erwtjes, crème van algen en paling, wakame en saus van sambai en dashi

Krokant gebakken wilde zeebaars met bereidingen van artisjok en  venkel,  jonge aardappel gevuld met zure room en Osciettra kaviaar, romige saus van Noilly Prat

        Of

Picata van Biologische Kemperlandhoen, het boutje gekonfijt en geglaceerd, pommes paolo, structuren van suikermais, krachtige kippenjus en Albuferasaus

Salsa van tropisch fruit en chilipeper met bereidingen van Hukambi chocolade en kokos, romig Bounty ijs

4 gangen €80,00

5 gangen €100,00

6 gangen €120,00

Kaas assortiment van het Kaasatelier €17,50

Kaas in plaats van dessert €7,50