Bij ’t Misverstant koken we met de allermooiste ingrediënten die het seizoen te bieden heeft, alles wat de keuken verlaat is huisgemaakt en voldoet aan de strenge eisen van Thijs en Marcel.

Omdat verse producten cruciaal zijn voor onze keuken, hebben wij geen á la carte kaart maar een 6 gangen menu waaruit je (het liefst per tafel) zelf een keuze uit kunt maken.
Ook vind je op onze menukaart enkele huis specials die volgens onze vaste gasten niet mogen ontbreken. Uiteraard kun je je wensen betreffende diëten en allergieën van te voren aangeven, wij houden daar graag rekening mee.

Menu

Amuses:
– Mexicaans broodkussentje
– Gado gado
– Tomaatje in sesam karamel

Menu:

Steaktartaar van dry age Casconne rund, fijne salade van Noordzeekrab, afgetopt met luchtige yuzu Hollandaise en briochecroutons

Gerookte paling met “Nivo Finesse” eendenlever, bereidingen van gepofte bietjes en frisse ponzu

Brettonse coquille met gelakt Baambrugse biggenspek, pompoenchutney, onion bahji
En Vadouvansaus

Aardappelgnocci met gebakken paddenstoelen, oude Balsamico, truffel en schuim van aardappel en Parmeggiano Reggiano.

200 dagen grainfed Black Angus entrecôte met krokant gebakken ossenstaart, millefeuille van knolselderij en krachtige jus met zilveruitjes.
Of
Misverstant klassieker: gegrilde tarbot met romige zuurkool, eekhoorntjesbrood, gerookte aardappelmousseline en krokante prei.
(supplement €10,00)

Tiramisu op onze wijze

4 gangen €80,00

5 gangen €100,00

6 gangen €120,00

Kaas assortiment van het Kaasatelier €17,50

Kaas in plaats van dessert €7,50