Bij ’t Misverstant koken we met de allermooiste ingrediënten die het seizoen te bieden heeft, alles wat de keuken verlaat is huisgemaakt en voldoet aan de strenge eisen van Thijs en Marcel.

Omdat verse producten cruciaal zijn voor onze keuken, hebben wij geen á la carte kaart maar een 6 gangen menu waaruit je (het liefst per tafel) zelf een keuze uit kunt maken.
Ook vind je op onze menukaart enkele huis specials die volgens onze vaste gasten niet mogen ontbreken. Uiteraard kun je je wensen betreffende diëten en allergieën van te voren aangeven, wij houden daar graag rekening mee.

November Menu

Amuses


Dashi marshmallow met furikakecrisp, daikon, gembergel en ponzu


Aardappelkrokant met bumbu ikan. Pindacreme en kafir


Jonge geitenkaas met 5 bereidingen van rode biet


Menu


Tartaar van kalf met kreeftensalade, pickles, limoendressing en dome van chinata-krokant


Bloemkoolflan met piccalilly, geglaceerde mosseltjes, brioche en vinaigrette van groene kruiden


Tarbot peppesan met Iberico babi ketjap, bospeen, kokos espuma en eigen jus


Donut ravioli gevuld met Parmagiona Regiano, gebakken eekhoorntjesbrood, romige zuurkool, saus
van eekhoorntjesbrood en herfsttruffel


200 dagen grainfed entrecote gegaard op de Oklahoma smoker, mais-curd, sjalottenchutney,
pommes Anna en rode wijn jus


Vers gedraaid beurre noisette ijs met bereidingen van hazelnoot, karamel en koffie

Menu 4 gangen €65,-
menu 5 gangen €80,-
menu 6 gangen €95,-

December menu

Amuses

Truffel van oude kaas met bereidingen van rode biet

Taco met bloemkoolfritter, kerriecreme en sesamglaze

Granny smith merenque met mascarpone en gerookte paling

Menu

Quenelles van gerookte zalm en kingfish met avocado, crispy sushirijst, komkommerlamellen en frisse citrus/sojajus

Pakketjes van ossenhaas en Bellota pata negra met groene asperges en piccalilly

Geroosterde wilde zeebaars met dumpling van koolrendang, pompoen sateetje, milde sambal en bumbu ikan

Donut ravioli van spinazie en parmigiano reggiano, stoof van wilde spinazie, boeketje van shiimei en kruiden, truffelsaus

200 dagen grainfed black angus filet met een spiraal van bataat, rode kool samosa, pommes fondant, rode wijn saus en bearnaise

Toffifee 2.0