Bij ’t Misverstant koken we met de allermooiste ingrediënten die het seizoen te bieden heeft, alles wat de keuken verlaat is huisgemaakt en voldoet aan de strenge eisen van Thijs en Marcel.
Omdat verse producten cruciaal zijn voor onze keuken, hebben wij geen á la carte kaart maar een 6 gangen menu waaruit je (het liefst per tafel) zelf een keuze uit kunt maken.
Ook vind je op onze menukaart enkele huis specials die volgens onze vaste gasten niet mogen ontbreken. Uiteraard kun je je wensen betreffende diëten en allergieën van te voren aangeven, wij houden daar graag rekening mee.
Menu
Fingerfood
Merengue van mango met mangochutney, tandoori, yoghurt en garam masala
Tartelette met crème van oude kaas, mosterdzaad en gel van sherry-azijn
Amuse
Vichysoisse met gerookte paling en brioche
*
Huisgemaakt 48 uur gefermenteerd zuurdesembrood met gezuiverd Oosterscheldewater
Menu
Kalftartaar met salade van Noordzeekrab, Thai green curry, gembersorbet en
Zeste van kafir lime
Ceviche van Zeeuwse kingfish met avocado, verse wasabi, ponzu, krokant van zoete aardappel en vinaigrette van fingerlime
Champagne risotto met tuinboontjes, shiimei, geschroeide coquile, Lardo di Collonato
En Parmezaan krokant
Ballontine van Bio Kemperlandhoen met geroosterde langoustine, structuren van wortel en pompoen, Vadouvansaus en langoustinejus
Black Angus 200 dagen grainfed beef met jus van sjalot en port, fondant aardappel en cocktail van ossenstaart, sjalot en gerookt aardappelschuim
Parade van ananas, muscovade en melk chocolade
4 gangen €80,00
5 gangen €100,00
6 gangen €120,00
Kaas assortiment van het Kaasatelier €17,50
Kaas in plaats van dessert €7,50