Bij ’t Misverstant koken we met de allermooiste ingrediënten die het seizoen te bieden heeft, alles wat de keuken verlaat is huisgemaakt en voldoet aan de strenge eisen van Thijs en Marcel.

Omdat verse producten cruciaal zijn voor onze keuken, hebben wij geen á la carte kaart maar een 6 gangen menu waaruit je (het liefst per tafel) zelf een keuze uit kunt maken.
Ook vind je op onze menukaart enkele huis specials die volgens onze vaste gasten niet mogen ontbreken. Uiteraard kun je je wensen betreffende diëten en allergieën van te voren aangeven, wij houden daar graag rekening mee.

Menu

Amuses

-Tartelette gevuld met piccalilly, gepocheerd kwartelei en Hollandaise saus

-Tom kha gai bitterbal met crème van wilde limoen

-Mini versie van asperge Brabançon

Menu

Mozaïek van Cromvoirtse asperges en zeewier, gerookte zalm, gemarineerde kreeft en beurre blanc met bieslookolie

Dun gesneden Bretonse coquilles gelakt met Japanse dressing, verse wasabi mayonaise, crumble van furikake en gepofte rijst, ponzusorbet en tempura van shisoblad

Geroosterde wilde zeebaarsfilet met rendang lenterol, Indonesisch garnituur en romige curcuma-kokossaus

Geglaceerde en met Kemperlandhoen gevulde morille met ricotta agnolotti, wilde spinazie en een romige morillesaus

Medaillon van kalfshaas en pancetta met groene lente groentes, doperwt dauphine, aardappelblini en jus van sjalot en port

Creatie van espresso, passiefruit en karamel met vers gedraaid Baileys ijs

4 gangen €80,00

5 gangen €100,00

6 gangen €120,00

Kaas assortiment van het Kaasatelier €17,50

Kaas in plaats van dessert €7,50