Bij ’t Misverstant koken we met de allermooiste ingrediënten die het seizoen te bieden heeft, alles wat de keuken verlaat is huisgemaakt en voldoet aan de strenge eisen van Thijs Vis
Omdat verse producten cruciaal zijn voor onze keuken, hebben wij geen á la carte kaart maar een 6 gangen menu waaruit je (het liefst per tafel) zelf een keuze uit kunt maken.
Ook vind je op onze menukaart enkele huis specials die volgens onze vaste gasten niet mogen ontbreken. Uiteraard kun je je wensen betreffende diëten en allergieën van te voren aangeven, wij houden daar graag rekening mee.
Menu
Bites
Cilinder van Brick gevuld met verse kaas en bieslook
Inktartelette met paprika tandoori en Vadouvan
Amuse
Paling in het groen
Menu
Kinilaw, Filipijnse ceviche van Kingfish en kokkels met kafirlime en granité van grapefruit en tequilla
Luchtige rolletjes van kalfspastrami met gelakte zwezerik, tomaatchutney, basilicum-tomaatviaigrette
Geschroeide Franse coquille, Cromvoirtse asperges en Noilly Pratsaus met Hand gepelde Stellendamse garnalen
Mozaïek van langoustines met zoetzure courgette, langoustine bisque en crostini met kruidenslaatje
Poussin met Pancetta en geweckte truffel, geglaceerde morille, gevulde aardappel en groene groentjes
Drie bereidingen van aardbei, rabarber en vanille
4 gangen €80,00
5 gangen €100,00
6 gangen €120,00
Kaas assortiment van het Kaasatelier €17,50
Kaas in plaats van dessert €7,50