Bij ’t Misverstant koken we met de allermooiste ingrediënten die het seizoen te bieden heeft, alles wat de keuken verlaat is huisgemaakt en voldoet aan de strenge eisen van Thijs en Marcel.

Omdat verse producten cruciaal zijn voor onze keuken, hebben wij geen á la carte kaart maar een 6 gangen menu waaruit je (het liefst per tafel) zelf een keuze uit kunt maken.
Ook vind je op onze menukaart enkele huis specials die volgens onze vaste gasten niet mogen ontbreken. Uiteraard kun je je wensen betreffende diëten en allergieën van te voren aangeven, wij houden daar graag rekening mee.

Jubileum Menu

Amuses :

Parel van oester en champagne met Japanse dressing en krokant van algen

Tartelette met bleekselderij, mascarpone en pittige tomaat

Falafel met humus, gezouten citroen en crisp van ras el hanout

Menu :

Drie bereidingen van Oosterscheldekreeft

Krachtige bisque met kokkels en kreeft

Merinque van ponzu met passiefruit en kreeft

Rolletje van koolrabi en kreeft met bleekselderijjus

Charlotte van asperge en Mont d’Or met een fijn kruidenslaatje, brioche toastje met kruidencreme en oscietra kaviaar

Geroosterde tarbot belegd met licht gerookte ganzenlever met stoofje van mini shiitake en sojaboontjes, krachtige dashi beurre blanc

Ballotine van scharrelkwartel met het boutje gekonfijt, geschroeide coquille, cassoulette van morilles en tuinboontjes en krokante kippenhuid

Hollands lam, de schouder gegaard in onze Oklahoma smoker met asperge, doperwt, mojo verde en krachtige rode wijn jus

Parade van rood fruit met pannacotta van wite chocolade, cremeux van Thaise basilicum en a la minute gedraaid vanille ijs

Menu 4 gangen €65,-
menu 5 gangen €80,-
menu 6 gangen €95,-