Bij ’t Misverstant koken we met de allermooiste ingrediënten die het seizoen te bieden heeft, alles wat de keuken verlaat is huisgemaakt en voldoet aan de strenge eisen van Thijs en Marcel.

Omdat verse producten cruciaal zijn voor onze keuken, hebben wij geen á la carte kaart maar een 6 gangen menu waaruit je (het liefst per tafel) zelf een keuze uit kunt maken.
Ook vind je op onze menukaart enkele huis specials die volgens onze vaste gasten niet mogen ontbreken. Uiteraard kun je je wensen betreffende diëten en allergieën van te voren aangeven, wij houden daar graag rekening mee.

 Menu

Amuses

Tartelette met feta, tartaar van licht gerookte watermeloen, gel van honing en tijm

Aardappel blini met huis-gerookte zalm, frisse salade van appel, bleekselderij en dille, mierikswortel/mascarpone crème

Aardappelnestje met zoetzure biet, gerookte paling en kumquat

Menu

Handgesneden tartaar van wilde zeebaars, belegd met avocado en kokkels, warme dressing van fijne groentjes en kokkels, sorbet van gin en grapefruit

Langoustine zacht geroosterd met een parade van tomaat en Pata negra

Op desembrood gebakken rode mul met artisjok en eigen krachtige jus met pastis en saffraan

Drie keer kalf

Wangetje met kruidenkorst, dubbel gedopte erwt, tuinboon met lime en kruidenolie, eigen jus

Krokant gebakken zwezerik met aardappelmousseline, gerookte paling en dashi paling beurre blanc

Frisse salade met dungesneden Oklahoma Smoker kalfsentrecote en tonijn/kappertjes mayonaise

Selectie kazen van het Kaasatelier met garnituur

Of

Crumble van pistache met kokos ijs, salade van komkommer en groene appel, yuzu granité, schuim van yoghurt en meringue van limoen

Menu 4 gangen €65,-
menu 5 gangen €80,-
menu 6 gangen €95,-