Bij ’t Misverstant koken we met de allermooiste ingrediënten die het seizoen te bieden heeft, alles wat de keuken verlaat is huisgemaakt en voldoet aan de strenge eisen van Thijs en Marcel.

Omdat verse producten cruciaal zijn voor onze keuken, hebben wij geen á la carte kaart maar een 6 gangen menu waaruit je (het liefst per tafel) zelf een keuze uit kunt maken.
Ook vind je op onze menukaart enkele huis specials die volgens onze vaste gasten niet mogen ontbreken. Uiteraard kun je je wensen betreffende diëten en allergieën van te voren aangeven, wij houden daar graag rekening mee.

Menu

Amuses

             Krokant hoorntje met Griekse salade

     Pennywafel van oude geitenkaas, gepofte biet en Sherry azijn gel

              Thaise chutney van gerookte paling, Granny Smith en limoen

Menu

Drie bereidingen van schaaldieren :

-Salade van Noordzeekrab met dille mosterdschuim en avocado

-crispy langoustine, gezouten citroen en bulgur

-Krachtige bisque met kreeft en tomaat

A la minute geplette  Bluefin tonijn op een krokante filocracker met Japanse crèmes, pickles, kruiden uit de moestuin en wasabi sorbet

In miso boter gebakken zeeduivelfilet met zilte zeegroenten, mousseline van peterseliewortel, sambaï-dashi saus en algenkrokant

“Champignons Leek”  Romige stoof van prei en truffel met gebakken morilles, cantherellen en gnocchi, schuim van aardappel en Parmegiano Reggiano met geschaafde truffel

Rosé gebraden polderlamsrack met een parade van jonge groentjes, krachtige jus met  kruidenolie en op de Oklahoma smoker gegaarde Polderlamschouder

Diverse bereidingen van Hollandse kersen, buffel yoghurt en pistache 

4 gangen €80,00

5 gangen €100,00

6 gangen €120,00

Kaas assortiment van het Kaasatelier €17,50

Kaas in plaats van dessert €7,50