TRUFFELMENU 2022
AMUSE
mousse van Remeker kaas en truffel, eetbare aarde en truffeldressing
VOORGERECHT
aspic van gerookte paling, appel en truffel gerold in crumble van truffelaardappel, frisse bereidingen van bietjes, aardappelsalade
TUSSENGERECHT
open ravioli met postelein, ricotta, gebakken paddenstoelen, kreeft quenelles en romige truffelsaus
HOOFDGERECHT
ballontine van Kemperlandhoen, morilles en truffel met romige polenta, krachtige jus met truffelbrunoise en groenteboeketje
NAGERECHT
reuze truffel van manjarichocolade gevuld met banaancremeux, sticky dadelcake en koffielikeur, overgoten met warme caramelsaus
€70,- p.p
Dit 4-gangen menu wordt geserveerd met een amuse en huisgemaakt zuurdesembrood
Te bestellen vanaf zaterdag 15 Januari.
Elke donderdag tot en met zondag via info@misverstant of telefonisch 073-6103355